قهوه اسپرسو

خرید عمده قهوه اسپرسو رست دارک

خرید عمده قهوه اسپرسو رست دارک توسط افراد گوناگون و با مقاصد مختلف انجام می شود. اسپرسو مبنای تهیه بسیاری از نوشیدنی های معروف قهوه است. هر چند که قهوه را به روش های مختلفی در دنیا تهیه می کنند اما اسپرسو جایگاهی بسیار ویژه و متفاوت دارد.

 

خرید عمده قهوه

مراحل تهیه قهوه

خرید عمده قهوه به صورت زنجیر وار از مزرعه قهوه تا فنجان، به شکل های مختلفی صورت می گیرد. در این سفر، دانه قهوه فرآیندهای مختلفی را می گذراند تا به نوشیدنی خوش طعمی تبدیل شود. خرید عمده قهوه در هر مرحله توسط گروه خاصی از فعالان اقتصادی انجام می گیرد. مراحلی که دانه قهوه طی می کند تا به فنجان برسد به ترتیب زیر است:

  • میوه گیاه قهوه (چری)
  • دانه قهوه جدا شده از گیلاس
  • دانه قهوه شسته شده
  • دانه قهوه خشک شده (دانه قهوه سبز)
  • دانه قهوه رست شده
  • قهوه آسیاب شده
  • قهوه در فنجان

انواع قهوه اسپرسو

اسپرسو هم به معنی یک نوشیدنی قهوه و هم نوعی روش دم کردن است. ما می توانیم انواع نوشیدنی های خوش طعم و خوش مزه را از اسپرسو تهیه کنیم. معروف ترین نوشیدنی های به دست آمده از اسپرسو عبارتند از:

  • کاپوچینو
  • موکاچینو
  • لاته

خرید عمده قهوه

میزان کافئین اسپرسو

میزان کافئین موجود در اسپرسو نسبت به سایر نوشیدنی‌ها بیشتر است به همین خاطر قهوه و اسپرسو اکثر اوقات در مقیاس‌های کوچک سرو می‌شود. یک اسپرسو ۶۰ میلی لیتری دارای ۸۰ الی ۱۵۰ میلی گرم کافئین است در حالیکه یک قهوه معمولی با حجم ۲۴۰ میلی لیتر داری ۹۵ الی ۲۰۰ میلی گرم کافئین می‌باشد.

خواص قهوه

مهمترین خواص قهوه مربوط به خواص کافئین موجود در آن است. بالاترین میزان کافئین در بین نوشیدنی های گرم را اسپرسو داشته که خاصیت های بسیاری نیز برای بدن و سلامتی دارد. برخی از خواص کافئین:

  • خطر آلزایمر را کاهش می دهد
  •  کاهش وزن عالی
  •  سم زدایی بدن
  •  درمان خشکی پوست
  •  کمک به رشد مو
  • محافظت از کبد

قهوه دارک رست

قهوه دارک رست

قهوه دارک رست، تیره ترین حالتی است که یک دانه قهوه می تواند می تواند داشته باشد. بعد از آن دیگر دانه قهوه می سوزد و فقط مقداری کربن باقی می ماند. رست قهوه، تفت دادن و برشته کردن قهوه است. موارد زیر برای رست حرفه ای دانه قهوه موثر است:

  • دستگاه حرفه ای رستر قهوه
  • شناخت انواع دانه قهوه
  • مهارت و تجربه کافی در زمینه رست کردن
  • تجربه و هنر ترکیب دانه های مختلف و ایجاد طعم های جدید
  • تسلط بر پروفایل رست قهوه

منبع خبر: http://bestcoffee.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا