دانه قهوه عربیکا خوب خارجی را به صورت بسته بندی های یک کیلویی از برندهای ایتالیایی می توان خرید کرد. عربیکا در دسته بندی انواع قهوه، به گروهی از دانه ها گفته می شود که مرغوب تر از سایر انواع قهوه می باشند. این کیفیت خوب و برتر را در عطر و طعم و ظاهر دانه قهوه عربیکا و نیز در مقدار اسیدیته آن می توان حس کرد.
در سایت http://icoff.ee قهوه عربیکا اینطور تعریف شده است:
“گیاه عربیکا بهصورت بوتههایی بزرگ در مناطق حاره با ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متر از سطح دریا میروید. دانهی این گیاه با فرمی نسبتا صاف و تخت و اندازهای بزرگتر از روبوستا و کوچکتر از لیبریکا – با احتیاط – از دیگر گونهها قابل تشخیص است. دانهی این درخت بعد از بو دادن از عطر و طعم اغراقآمیز و مطبوعی برخوردار است.”
قهوه عربیکا خارجی
قهوه عربیکا خارجی است زیرا در ایران اصلا قهوه کشت نمی شود. اما منظور از عربیکا خارجی چیست؟ مگر عربیکا داخلی هم داریم؟ در واقع منظور از قهوه عربیکا خارجی، انواعی از این دانه است که توسط کارخانه های خارجی به ویژه در ایتالیا و یا در امریکا، تفت داده شده و روش های خاصی برای ترکیب و رست آن ها در نظر گرفته شده است. انواع قهوه عربیکا:
- قهوه عربیکا مارگو
- قهوه عربیکا طعم دار
- قهوه عربیکا ترش
- قهوه عربیکا معمولی
قهوه عربیکا خوب
سوال اینجاست که از بین انواع قهوه عربیکا، کدام یک مرغوب تر است؟ خوب است ابتدا نگاهی به انواع عربیکا داشته باشیم. مارگو به طور کلی به دانه هایی گفته می شود که بسیار درشت تر از سایر دانه ها باشند. گاهی دانه فیلی هم به آن ها می گویند. درصد کمی از دانه ها مارگو هستند و قیمت آن ها بسیار بیشتر از سایر دانه هاست.
دانه قهوه عربیکا طعم دار و شیرین، از مرغوب ترین دانه های قهوه دنیا حساب می شود. این دانه ها در نواحی خاصی کشت می شوند. از هر مزرعه ای نمی توان دانه عربیکا خوب را به دست آورد. برخی از انواع عربیکا خوب عبارتند از:
- قهوه تانزانیا
- قهوه تروخا (اندونزی)
- قهوه سالوسی (اندونزی)
- قهوه کنیا AA
- قهوه نیکاراگوئه