فروش انواع سیلوی قهوه با افزایش تعداد کافی استورها و کافی شاپ ها توانسته نیاز آنها و مصرف کنندگان را به بهتر نگهداشتن دانه قهوه به آسانی برطرف سازد. قهوه دارای ترکیبات و ساختاری است که به راحتی با دما و رطوبت هوا واکنش نشان می دهد که این فعل و انفعالات شیمایی، موجب تغییر یا از بین رفتن عطر و مزه قهوه می شود و بخصوص قهوه رست شده را نباید در معرض دما، رطوبت و نور خورشید قرار داد.
سیلوی قهوه چیست؟
برای حفظ تازگی قهوه رست شده برای مدت طولانی تر، کارشناسان صنعت قهوه بر آن شدند تا سیلوهای قهوه را وارد بازار نموده و در اختیار خانه ها و کافی استورها قرار دهند.
فروش انواع سیلوی قهوه در اندازه و اشکال متنوع، توانسته کمک زیادی در رونق و پایداری صنعت قهوه داشته باشد.
قهوه که در معرض اکسیژن و نور خورشید قرار دارد، حداقل 10 و حداکثر 14 روز طعم تازگی خود را حفظ می کند. قهوه درون خودش مقداری روغن دارد که اگر در معرض رطوبت و اکسیژن قرار گیرد، ممکن است بوی نامطبوعی تولید کند و اگر این روغن از قهوه جدا شود و ظرف نگهداری قهوه به آن آغشته شود، خط بوی قهوه را مانند خط بوی قهوه فاسد شده، می کند.
در گذشته توصیه می شد که قهوه را در ظروف آلومینیومی و در نقطه ای تاریک نگهداری کنند و یا در فریزرهای خشک نیز می توانستند آن را فریز کنند و قبل از مصرف به میزان مصرف خود از آن خارج کنند ولی با به بازار آمدن انواع سیلوهای قهوه، نگهداری قهوه بصورت تازه و با کیفیت برای کافی شاپها، کافی استورها و حتی منازل بسیار آسان تر و باکیفیت تر شد.
فروش انواع سیلوی قهوه، در واقع سند ورود آن به طراحی دکوراسیون کافی شاپ ها، کافی استورها و اغلب آشپزخانه منازل شده است. سیلوی قهوه علاوه بر حفظ عطر و مزه و تازگی قهوه برای مدت طولانی و جلوگیری از فاسد شدن آن، موجب در معرض دید بودن قهوه برای فروشگاه ها و کافی شاپ هاست که خود جلوه ویژه ای به دکوراسیون آنها می دهد.
فروش انواع سیلوی قهوه، در کنار فروش انواع قهوه و تجهیزات مرتبط با قهوه، می تواند تعریف جالبی از یک فروشگاه ارائه دهد زیرا سیلوی قهوه یکی از اکسسورهای کارآمد در خط قهوه است که برای یک مصرف کننده حرفه ای قهوه که نسبت به تازگی دانه قهوه مصرفی خود وسواس است، یک وسیله ضروری محسوب می شود.