قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو روبوستا هندی دارک

قهوه اسپرسو روبوستا هندی دارک را در انواع متفاوتی می توان تهیه نمود. پیشنهاد ما دانه قهوه چری و پی بی است. این دانه ها برای تهیه میکس اسپرسو بسیار مناسب می باشند. به ویژه دانه قهوه پی بی هندی، خامه قابل توجهی به اسپرسو می دهد. قهوه اسپرسو دارک انتخاب کسانی است که طعم قهوه تلخ را بیشتر از سایر طعم ها می پسندند. برای بعضی از افراد قهوه خوشایند به معنی تلخی بیشتر است.

دانه های قهوه هندی، به دلیل آن که در کنار گیاهان عطری دیگری مانند میخک و … کاشته می شوند؛ دارایی طعمی منحصر به فرد و عطری عجیب می باشند.

قهوه اسپرسو روبوستا

قهوه اسپرسو روبوستا

قهوه اسپرسو روبوستا همیشه با ترکیبی از دانه های عربیکا تهیه می شود. به ندرت می توان میکس قهوه اسپرسو روبوستا خالص را در بازار پیدا کرد. هر چند که بعضی برندهای جهانی اسپرسو 100% روبوستا تولید می کنند. با این حال قهوه اسپرسو روبوستا را به صورت میکس های روبوستا_عربیکا عرضه می کنند. زیرا:

  • روبوستا به تنهایی بسیار تلخ است.
  • مقدار کافئین آن زیاد است و ممکن است باعث ایجاد اضطراب و تپش قلب شود.
  • عطر و بوی زیادی ندارد.

قهوه اسپرسو دارک

قهوه اسپرسو دارک

قهوه اسپرسو دارک، تیره ترین رنگ را دارد. هر چه دانه قهوه سبز را بیشتر تفت دهیم، رنگ آن تیره تر شده و با از بین رفتن عطر و بوی آن، طعمی تلخ پیدا خواهد کرد. اگر در فرآیند رست کردن قهوه، دانه را بیش از حد تفت دهیم، دانه ها می سوزند و طعم بسیار بدی خواهند داشت. درجات رست قهوه بر اساس سانتی گراد مطابق زیر است:

  • از 22 تا 165 درجه سانتی گراد: خشک کردن دانه قهوه در دستگاه (دانه سبز)
  • از 196 تا 205 درجه سانتی گراد: روست روشن (light roast)
  • از 210 تا 219 درجه سانتی گراد: درجه مدیوم (Medium Roast)
  • از 225 تا 230 درجه سانتی گراد: رست شکلاتی (Medium – Dark)
  • از 240 تا 245 درجه سانتی گراد: رست تیره (Dark Roast)

منبع: http://coffeebrands.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا