عمده فروشی قهوه
خانه / قهوه اسپرسو / قهوه اسپرسو روبوستا هندی دارک

قهوه اسپرسو روبوستا هندی دارک

قهوه اسپرسو روبوستا هندی دارک را در انواع متفاوتی می توان تهیه نمود. پیشنهاد ما دانه قهوه چری و پی بی است. این دانه ها برای تهیه میکس اسپرسو بسیار مناسب می باشند. به ویژه دانه قهوه پی بی هندی، خامه قابل توجهی به اسپرسو می دهد. قهوه اسپرسو دارک انتخاب کسانی است که طعم قهوه تلخ را بیشتر از سایر طعم ها می پسندند. برای بعضی از افراد قهوه خوشایند به معنی تلخی بیشتر است.

دانه های قهوه هندی، به دلیل آن که در کنار گیاهان عطری دیگری مانند میخک و … کاشته می شوند؛ دارایی طعمی منحصر به فرد و عطری عجیب می باشند.

قهوه اسپرسو روبوستا

قهوه اسپرسو روبوستا

قهوه اسپرسو روبوستا همیشه با ترکیبی از دانه های عربیکا تهیه می شود. به ندرت می توان میکس قهوه اسپرسو روبوستا خالص را در بازار پیدا کرد. هر چند که بعضی برندهای جهانی اسپرسو ۱۰۰% روبوستا تولید می کنند. با این حال قهوه اسپرسو روبوستا را به صورت میکس های روبوستا_عربیکا عرضه می کنند. زیرا:

  • روبوستا به تنهایی بسیار تلخ است.
  • مقدار کافئین آن زیاد است و ممکن است باعث ایجاد اضطراب و تپش قلب شود.
  • عطر و بوی زیادی ندارد.

قهوه اسپرسو دارک

قهوه اسپرسو دارک

قهوه اسپرسو دارک، تیره ترین رنگ را دارد. هر چه دانه قهوه سبز را بیشتر تفت دهیم، رنگ آن تیره تر شده و با از بین رفتن عطر و بوی آن، طعمی تلخ پیدا خواهد کرد. اگر در فرآیند رست کردن قهوه، دانه را بیش از حد تفت دهیم، دانه ها می سوزند و طعم بسیار بدی خواهند داشت. درجات رست قهوه بر اساس سانتی گراد مطابق زیر است:

  • از ۲۲ تا ۱۶۵ درجه سانتی گراد: خشک کردن دانه قهوه در دستگاه (دانه سبز)
  • از ۱۹۶ تا ۲۰۵ درجه سانتی گراد: روست روشن (light roast)
  • از ۲۱۰ تا ۲۱۹ درجه سانتی گراد: درجه مدیوم (Medium Roast)
  • از ۲۲۵ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد: رست شکلاتی (Medium – Dark)
  • از ۲۴۰ تا ۲۴۵ درجه سانتی گراد: رست تیره (Dark Roast)

منبع: http://coffeebrands.ir

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هدا میرغفوری
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09125214798
آدرس کانال: choconik@
آدرس کارخانه: تهران، شهرک صنعتی شهریار

مطلب پیشنهادی

خرید دانه قهوه اسپرسو

دانه قهوه اسپرسو که در این نوشیدنی پرطرفدار استفاده می شود، کدام نوع از دانه …