قهوه روبوستاقهوه سبز

قهوه سبز روبوستا هندی فروش عمده

قهوه سبز روبوستا ممکن است محصول کشورهای مختلفی باشد اما روبوستا هندی در فروش عمده قهوه جایگاه ویژه ای دارد. قهوه سبز روبوستا در بیشتر کشورهای تولید کننده دانه قهوه سبز کشت می شود. حتی اگر فروش عمده و تمرکز این کشورها بر دانه های قهوه عربیکا باشد.

قهوه روبوستا هندی

تا چند سال پیش، قهوه هندی در بازار چندان شناخته شده نبود و شاید کسی هم از آن استقبال نمی کرد. اما زمانی که هندوستان به صورت کاملا جدی اقدام به صادرات دانه قهوه نمود؛ انواع دانه قهوه روبوستا و عربیکا و همچنین قهوه فوری گلد و کلاسیک از این کشور به نقاط مختلف جهان صادر شد. در ایران، قهوه روبوستا هندی در دو نوع چری و پی بی بسیار محبوب می باشند.

از مزایای قهوه هندی می توان موارد زیر را عنوان نمود:

  • غلظت خوب
  • گس بودن و اسیدیته مناسب
  • کافئین خوب
  • خامه خوب

قهوه سبز روبوستا

قهوه سبز روبوستا
قهوه سبز ویتنام

 

قهوه سبز هندی
قهوه سبز هندی

به جز قهوه روبوستا هندی، دانه روبوستا سایر کشورها نیز در بازار داخلی مصرف بالایی دارد. به ویژه برای تهیه میکس های کافئین بالا، قهوه سبز روبوستا پایه و اساس ترکیب می باشد. مهمترین تفاوت های قهوه سبز روبوستا با قهوه عربیکا در زیر به طور خلاصه آمده است:

  • سایز دانه روبوستا ریزتر از عربیکاست.
  • عطر و بوی کمتری دارد (شاید اصلا معطر نباشد).
  • در گیاه قهوه، مدت به بار نشستن و میوه دادن گیاه روبوستا 2 سال طول می کشد در حالی که عربیکا 4 سال.
  • قهوه سبز روبوستا حاوی مقدار بیشتری اسید کلروژنیک است.
  • مقدار قند در قهوه روبوستا کمتر است بنابراین تلخی آن بیشتر است.
  • گیاه روبوستا نسبت به عربیکا نسبت به تغییرات دما و آفت ها مقاوم تر است.
  • مقدار دانه قهوه به دست آمده در هر هکتار از گیاه روبوستا بیشتر است.
  • دانه قهوه روبوستا نسبت به عربیکا ضخیم تر است.
  • دانه قهوه روبوستا کشیده تر است.
  • رنگ دانه قهوه سبز روبوستا نسبت به عربیکا تیره تر است.

در آخر جالب است بدانیم که قهوه روبوستا 100 سال پس از قهوه عربیکا کشف شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا