قهوهقهوه عربیکا

بهترین دانه قهوه عربیکا در بازار

دانه قهوه فوری گانودرما عربیکا موضوع مورد نظر در این نوشتار است.

تا به حال به این اندیشبده اید که برای نوشیدن یک فنجان قهوه شگفت انگیز و با کیفیت ، چه نوع دانه قهوه ای را باید بخرید ؟

اصلا بهترین دانه قهوه چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟

یا اینکه اغلب میدانید که به دنبال دانه قهوه عربیکا هستید ولی هنگام خرید این سوال در ذهن شما تداعی می شود که اصلا بهترین دانه قهوه عربیکا در بازار چه ویژگی هایی را دارا است ؟

در بازار انواع مختلف دانه قهوه با کیفیت های متفاوت وجود دارد. این موضوع، طیف گسترده ای از گزینه های انتخابی را برای مصرف کننده فراهم می کند اما این تعدد گزینه، خود می تواند مصرف کننده را دچار سردرگمی کند و به ناگاه با این سوالات روبرو خواهد شد که ، کدام نوع رو باید بخرم ؟

کدام بهتر است ؟ کیفیت کدام یک عالی است ؟

و از این قبیل سوالات گیج کننده و دلهره آور .

در آغاز سال 2018 براساس معیارهای جهانی که برای قهوه تعیین شده است ، 7 نوع دانه قهوه عربیکا به عنوان بهترین دانه قهوه فوری دمی عربیکا در بازار ، توسط cafee magazin ( نشریات قهوه ) معرفی شد، که هر کدام ویژگی منحصر به فرد خود را دارا هستند .

آنچه که برای تشخیص بهترین دانه قهوه عربیکا در بازار معرفی شد و دانستن برای تشخیص بهترین دانه قهوه عربیکا در بازار، لازم است چند خصلت منحصر به فرد این قهوه است .

ویژگی های بهترین دانه قهوه عربیکا

اولین چیزی که این قهوه را استثنائی می کند طعم و مزه ترش و شیرین این قهوه است که هنگام نوشیدن ، طعم آن ، شما را ما بین توت و شکلات گرفتار می کند، در واقع عطر و طعمی تند ، خاص و کاملا استثنائی دارد .


ویژگی دیگر برای تشخیص بهترین نوع دانه قهوه عربیکا در بازار ، میزان یا درجه رست آن است که البته این مسئله به علاقه و ذائقه مصرف کننده بازمی گردد.

زیرا هر چه بر درجه رست این دانه افزوده شود ، عطر و طعمی تندتر و البته دورتر از عطر وحشی و کوهی دانه سبز آن ، پیدا می کند ولی کافئین بیشتری نیز از دست می دهد که این برای عده ای از مصرف کنندگان می تواند مزیت محسوب شود .

دانه قهوه عربیکا ، دانه ای است کوهی و وحشی ، که پرورش گیاه آن کاملا ارگانیک و طبیعی است . زیرا درختچه عربیکا در مناطق کوهستانی رشد می یابد و این خود سبب بی نیازی این گیاه به آفت کش های رایج است و در واقع گیاه به آهستگی و در یک پروسه طولانی کاشته ، پرورش و محصول آن تبدیل به دانه قهوه می شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا