قهوهقهوه برزیلی

مرکز فروش قهوه برزیل

مرکز فروش قهوه برزیل در شهر تهران و دیگر نقاط بهترین کیفیت از انواع گوناگون قهوه های برزیلی را عرضه می­ کند.

تولیدات قهوه برزیل، حدود یک سوم قهوه کل دنیا را تامین می­ کند و همین نکته برزیل را حدود 150 سال است که به عنوان بزرگترین تولید کننده قهوه دنیا تبدیل کرده است. مزارع زیر کشت قهوه که وسعتی حدود 27000 کیلومتر مربع را شامل می ­شوند، عمدتا در ایالتهای جنوب شرقی میناس گرایس، سائوپائولو و پارانا و ریودوژانیرو واقع شده اند که خاک و شرایط آب و هوایی ایده آلی برای پرورش قهوه دارند.

ویژگیها و انواع قهوه برزیل

امروزه پیدا کردن قهوه برزیلی و چای ترش کیلویی چندان کار دشواری نیست. زیرا بیشتر قهوه جهان از برزیل می ­آید و در ایران نیز با مراجعه به کافه استور و یا مرکز فروش قهوه برزیل می ­توان انواع مختلف قهوه برزیلی را یافت.

قهوه برزیل در دو نوع عربیکا و ربوستا کشت و پرورش می ­یابد. که نوع عربیکا آن دارای طعم ترش، کافئین پایین و اسیدیته بالاست ولی نوع ربوستا از کافئین بالا، طعم تلخ و شکلاتی و اسیدیته پایین برخوردار است.

قهوه پر طرفدار اسپرسو معمولا از دانه های قهوه عربیکا برزیل تولید می ­شود و درواقع بیشتر دانه قهوه اسپرسو در برزیل تولید شده و به نقاط دیگر صادر می­ شود که قاعدتا در قفسه های مراکز فروش قهوه برزیل، می ­توان آن را مشاهده نمود.

مناطق کشت قهوه برزیل در کنار ساحل اقیانوس اطلس در جنوب شرقی این کشور قرار دارند. که این مناطق در طول سال، تابش نور خورشید و میزان بارش باران متوسط را با دمای ثابت دارند که برای رشد هر دو نوع دانه قهوه ربوستا و عربیکا بسیار مناسب است.

قهوه برزیلی در کوه ها و در ارتفاع 400 تا 1600 متر بالاتر از سطح دریا کاشت و پرورش می ­شوند. هرچند در ارتفاعات پایین تر قهوه بیشتر و سریعتری می ­توان تولید نمود ولی قهوه پرورش یافته در ارتفاعات، کیفیت بالاتری دارد زیرا به دلیل سرمای هوا در شب، دانه قهوه به آرامی و طی زمانی طولانی پروسه رسیدن را طی می­ کند که این موجب دگرگون شدن طعم و عطر قهوه و افزایش فوق العاده کیفیت آن می شود.

تولید و صادرات قهوه در برزیل و چای دوغزال بزرگ در ایران تاثیر بسیار در اقتصاد این کشورها دارد بنابراین دولت و ملت آن همواره در تلاشند که محصولی به روز و براساس سنت های گذشته تولید کنند و بتوانند جایگاه خود به عنوان اولین و بزرگترین صادر کننده قهوه دنیا را حفظ کنند. بنابراین در تولید محصول خود نه تنها از روش های سنتی که از علم، تکنولوژی استفاده می کنند و کارشناسان خبره در تلاشند قهوه ای مناسب ذائقه همه افراد بخصوص افرادی با چشایی پیشرفته تولید کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا