مكزيك نهمين توليد كننده قهوه درجهان است. قهوه مكزيكى كيفيت بالايى دارد و تاريخچه كشت و برداشت آن به قرن ١٨ ميلادى باز مى گردد. قهوه در قسمت هاى جنوبى و مركزى مكزيك كشت مى شود و عمده آن را قهوه عربيكا تشكيل مى دهد، كه كيفيت بسيار بالا و طعم ملايمى دارد. تقاضا براى خرید دون قهوه عربیکا مکزیک به دليل كيفيت بالا و شهرتش، بسيار بالا است.
خصوصيات قهوه مكزيكى
قهوه كشت شده در اين كشور، از ترشى ملايمى برخوردار است و طعم آجيلى دارد. قهوه مكزيكى با توجه به محل كشت شده، به چهار دسته تقسيم مى شود كه در شرق، جنوب كوه هاى مركزى، بين خليج و كوه هاى مركزى و جنوب مكزيك قرار دارند.