قهوه اسپرسوقهوه رست شده

دانه قهوه اسپرسو دارک رست شده

دانه قهوه اسپرسو دارک رست شده را برای تهیه قهوه تلخ استفاده می کنند. به ویژه اگر که ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکا انتخاب شده باشد. قهوه اسپرسو نام یک دانه ی خاص نیست. بلکه یک روش تهیه و عمل آوری قهوه است. برای تهیه این قهوه نکات زیادی را باید رعایت کرد تا نتیجه مطلوبی به دست آید.

دانه قهوه اسپرسو

قبل از هر چیزی، برای تهیه یک اسپرسو خوب، دانه قهوه اسپرسو را باید دقیق و درست انتخاب کرد. یعنی علاوه بر اینکه دانه با کیفیت و با رست خوب خریداری می شود، ترکیب درستی از دانه ها نیز باید انتخاب شود. این ترکیب می تواند طعم اسپرسو را زیر و رو کند. دانه قهوه اسپرسو دارک رست شده، منجر به یک نوشیدنی تلخ و تیره می شود. به ویژه اگر درصد دانه های روبوستا در آن زیاد باشد.

قهوه اسپرسو دارک

بهترین دانه های قهوه مناسب اسپرسو تلخ عبارتند از:

  • دانه قهوه اندونزی
  • دانه قهوه پی بی
  • دانه قهوه جاوه
  • دانه قهوه ویتنام
  • دانه قهوه چری

قهوه اسپرسو دارک

دانه قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو دارک قطعا طعمی تلخ دارد. علت آن، تفت دادن بسیار زیاد دانه های قهوه است. در این حالت دانه قهوه تمام رطوبت و کافئین خود را از دست داده و کاملا سبُک می شود. ولی طعم آن بسیار تلخ خواهد بود. مشخصات دانه قهوه اسپرسو دارک را به طور خلاصه اینطور می توان بیان کرد:

  • رنگ بسیار تیره
  • دانه های کاملا روغنی و براق
  • طعم تلخ
  • دانه های سبک

منبع خبر: http://coffeebrands.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا